flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про добір на період карантину секретар суд зас - тимчасово

18 січня 2021, 16:54

ОГОЛОШЕННЯ

про добір на період дії карантину

Назва та категорія посади, стосовно якої прийнято рішення про необхідність призначення

Посада категорії «В» -Секретар судового засідання Індустріального районного суду міста Дніпропетровська – 4 вакансії

Посадові обов’язки

1. Здійснює судові виклики та повідомлення в справах, які знаходяться у провадженні судді; оформляє заявки до органів внутрішніх справ, адміністрації місць попереднього ув’язнення про доставку до суду затриманих підсудних осіб, готує копії відповідних судових рішень.

2. Здійснює оформлення та розміщення на стендах суду списків справ, призначених до розгляду.

3. Перевіряє наявність та з’ясовує відсутність осіб, яких викликано до суду, і доповідає про це головуючому по справі.

4. Здійснює перевірку осіб, які викликані в судове засідання, та зазначає на повістках час перебування в суді.

5. Забезпечує фіксування судового засідання технічними засобами згідно з Інструкцією про порядок фіксування судового процесу технічними засобами.

6. Веде журнал судового засідання , протокол судового засідання.

7. Виготовляє копії судових рішень у справах, які знаходяться в провадженні судді.

8. Здійснює заходи щодо вручення копії вироку засудженому або виправданому відповідно до вимог Кримінально-процесуального кодексу України, за дорученням судді здійснює заходи щодо дачі підсудних або засудженим підписки про невиїзд.

9. Здійснює оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі й фактично не були присутніми в судовому засіданні при розгляді справи.

10. Готує виконавчі листи у справах, за якими передбачено негайне виконання.

11. Оформлює матеріали судових справ і здійснює передачу справ до канцелярії суду.

12. Здійснює контроль за підготовкою судових засідань, які проводяться під головуванням судді, контролює своєчасність повідомлення про час і місце проведення судових засідань осіб, які беруть участь у справі.

13. Виконує роботу КП «Д-3» з документами по справах, відповідно до прав користувача автоматизованої системи документообігу затверджених наказом керівника апарату суду розгляд яких передбачено процесуальним законодавством, а саме своєчасне внесення до автоматизованої системи документообігу суду достовірних даних, які стосуються конкретної справи, про що несуть особисту відповідальність за її достовірність.

14. Веде контроль за своєчасною доставкою в суд конвойної службою осіб, які перебувають під вартою.

15. За дорученням голови суду або судді, головуючого у справі, здійснює ознайомлення учасників процесу з матеріалами судових справ.

16. Веде журнал розгляду судових справ та матеріалів суддею та контрольний журнал судових справ та матеріалів переданих для розгляду судді.

17. Виконує інші доручення судді, керівника апарату, що стосуються організації розгляду судових справ.

Умови оплати праці *

Посадовий оклад – 4440,00 грн.,

Надбавка за ранг (від 200 – 500 грн.);

Надбавка за вислугу років – 3 відсотки посадового окладу за кожний календарний рік стажу державної служби, але не більше 50 відсотків посадового окладу;

Інші виплати,надбавки, премії – у разі встановлення при наявності достатнього фонду оплати праці.

Інформація про строковість призначення на посаду **

Укладення контракту про проходження державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.04.2020 № 290, але не більше двох місяців після відміни карантину та до фактичного виходу на роботу основного працівника.

Перелік інформації, необхідної для призначення на вакантну посаду, в тому числі форма, адресат та строк її подання***

1) заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 1 Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину, встановленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року № 290 (із змінами);

2) резюме за формою згідно з додатком 2 Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину, встановленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року № 290 (із змінами);

3) заява, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Додатки до заяви не є обов’язковими для подання

На електронні документи, що подаються для участі у добрі, накладається кваліфікований електронний підпис особи, яка бажає взяти участь у доборі.

Iнформація для участі у доборі  подається  через Єдиний портал вакансій державної служби за адресою: https://www.career.gov.ua  до 18 год. 00 хв. 25 січня 2020 року.

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення добору на вакантну посаду

Коваленко Анастасія Петрівна

тел. (056) 720-94-05

inbox@ind.dp.court.gov.ua

Вимоги

1.

Освіта

Не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність»

2.

Досвід роботи

Не потребує

3.

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою

4.

Володіння іноземною мовою

Не потребує

Вимоги до компетентності

1

Професійні чи технічні знання

Відповідно до посади з урахуванням вимог спеціальних законів. Якісне виконання поставлених завдань, командна робота та взаємодія, сприйняття змін, вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення

2

Знання сучасних інформаційних технологій

Володіння комп’ютером – рівень досвідченого користувача; досвід роботи з офісним пакетом Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint); навички роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет

3

Особистісні компетенції

Відповідальність і пунктуальність, системність і самостійність в роботі, уважність до деталей, наполегливість, ініціативність, комунікабельність, вміння працювати в стресових ситуаціях та з великим обсягом інформації.

4

Професійні знання

Конституція України,

Закон України «Про державну службу»,

Закон України «Про запобігання корупції»

Закон України «Про судоустрій і статус суддів»

Положення про автоматизовану систему документообігу суду, затвердженого Рішенням Ради суддів № 30 від 26.11.2010 року,

Інструкція з діловодства в місцевих та апеляційних судах України, затверджену Наказом Державної судової адміністрації України від 20.08.2019 року № 814

Інструкція про порядок роботи з технічними засобами фіксування судового процесу (судового засідання), затверджену Наказом Державної судової адміністрації України від 20.09.2012 року № 108