flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Фефелова Олена Анатоліївна – за позовом Раковського Івана Валерійовича до Фефелової Олени Анатоліївни про розірвання шлюбу

07 грудня 2016, 10:05

 Списки осіб, яким не надіслано кореспонденцію Індустріального районного суду м. Дніпропетровська, адресовану одержувачам населених пунктів АРК,  м. Севастополь,  Донецької та  Луганської областей.

До уваги користувачів веб-сторінки суду!

          Індустріальний районний суд м. Дніпропетровська з повідомленням про виклик у судове засідання розміщує список осіб, які є учасниками судових процесів по справах,  що знаходяться в провадженні Індустріального районного суд м. Дніпропетровська, та які проживають (перебувають) у населених пунктах АРК та м. Севастополь, Донецькій та Луганській областях.

 Нагадаємо, у зв’язку з листом  УДППЗ «Укрпошта» № 511-157 від 04.04.2014 приймання всіх видів поштових відправлень, адресованих одержувачам населених пунктів Автономної Республіки Крим та міста Севастополь припинено. На підставі вищезазначеного   Індустріальний районний суд м. Дніпропетровська не здійснює пересилання поштових відправлень, адресованих одержувачам населених пунктів Автономної Республіки Крим та міста Севастополь.

Список

      осіб яким  не надіслано кореспонденцію Індустріального районного суду м. Дніпропетровська адресовану до АРК та м. Севастополь, Донецькій та Луганській областях.

(повідомлення сторонам у справі  про їх виклик у судове засідання)

Номер справи

(номер провадження)

 

Найменування сторін по справі

 

Стан розгляду

 

Примітки

202/6867/16

(2/202/3192/2016)

Cуддя

Марченко Н.Ю.

 

Фефелова Олена Анатоліївна – за позовом Раковського Івана Валерійовича до Фефелової Олени Анатоліївни про розірвання шлюбу Повістка-повідомлення про призначення до розгляду справи на 22.12.2016 р. о 11 год. 30 хв.

м. Донецьк, пр-т. Ленінський 8, кВ. 137