flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повістка про виклик до суду Зосі Таїсії Василівни.

10 січня 2018, 14:16

ПОВІСТКА ПРО ВИКЛИК ДО СУДУ

    В провадженні Індустріального районного суду м. Дніпропетровська перебуває цивільна справа № 202/8415/17 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Служба миттєвого кредитування» до Зосі Таїсії Василівни  про стягнення заборгованості за кредитним договором.

    Індустріальний районний суд м. Дніпропетровська викликає до суду в якості відповідача Зосю Таїсію Василівну на 13.02.2018 року на 09 год. 30 хв.

    Відповідно до ч. 11 ст. 129 ЦПК України, цей виклик відповідача відбувається через сайт Індустріального районного суду м. Дніпропетровська «Судова влада України» (http://ind.dp.court.gov.ua).

Судове засідання у вказаній справі відбуватиметься в приміщенні Індустріального районного суду м. Дніпропетровська за адресою: м. Дніпро, пр. Слобожанський, буд. 84.

У відповідності до ч. 4 ст. 223 ЦПК у разі повторної неявки в судове засідання відповідача, повідомленого належним чином, суд вирішує справу на підставі наявних у ній даних чи доказів (постановляє заочне рішення).

З текстами судових рішень, винесених судом, можна ознайомитися, звернувшись до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати у канцелярії Індустріального районного суду м. Дніпропетровська.