flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Левченка Сергія Анатолійовича та Левченко Ганни Юріївни

08 квітня 2024, 13:51

ІНДУСТРІАЛЬНИЙ РАЙОННИЙ СУД м. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

_____________________________________________________________________________________

Україна, 49074,  м. Дніпро, пр. Слобожанський, 84, тел.: (056) 720-33-22

   

Оголошення про виклик особи зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме

 

     В провадженні Індустріального районного суду м. Дніпропетровська перебуває цивільна справа № 234/2168/20 за позовом Органу опіки та піклування Краматорської міської ради до Левченка Сергія Анатолійовича, Левченко Ганни Юріївни, третя особа: Комунальний заклад охорони здоров'я "Краматорський будинок дитини "Антошка" про позбавлення батьківських прав, стягнення аліментів на утримання дитини.

     Індустріальний районний суд м. Дніпропетровська викликає до суду в якості відповідача –  ЛЕВЧЕНКА СЕРГІЯ АНАТОЛІЙОВИЧА, ЛЕВЧЕНКО ГАННУ ЮРІЇВНУ, 15.04.2024, о 12:30 год.

     Відповідно до ч. 11 ст. 128 ЦПК України, даний виклик відповідача відбувається через сайт Індустріального районного суду м.Дніпропетровська «Судова влада України» (http://ind.dp.court.gov.ua).

     Судове засідання у даній справі відбуватиметься в приміщенні Індустріального районного суду м.Дніпропетровська, за адресою: пр. Слобожанський, 84, м.Дніпро, головуючий суддя Ісаєва Д.А.

     У відповідності до ч.4 ст. 223 ЦПК України, у разі повторної неявки в судове засідання відповідача, повідомленого належним чином, суд вирішує справу  на підставі наявних у ній даних чи доказів (постановляє заочне рішення).

     З текстами судових рішень, винесених судом, можна ознайомитись звернувшись до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати у канцелярії Індустріального районного суду м.Дніпропетровська.