flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Євланову (Додатко) Вікторію В’ячеславівну

10 лютого 2018, 10:47

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В провадженні Індустріального районного суду м. Дніпропетровська перебуває цивільна справа № 202/7186/17 за позовною заявою Публічного акціонерного товариства комерційного банку «Приватбанк» до Євланової (Додатко) Вікторії В’ячеславівни про стягнення заборгованості за кредитним договором.

Індустріальний районний суду м. Дніпропетровська (49074,  м. Дніпро, пр. Слобожанський, 84, каб. № 210, суддя Волошин Є.В.) викликає у судове засідання в якості відповідача - Євланову (Додатко) Вікторію В’ячеславівну на 01 березня 2018 року о 16 год. 30 хв.

Відповідно до ч. 11 ст. 128, ст. 129 ЦПК України, даний виклик відповідача відбувається через сайт Індустріального районного суду м. Дніпропетровська "Судова влада України" (http://ind.dp.court.gov.ua).

У відповідності до ч. 4 ст. 223 ЦПК України, у разі повторної неявки в судове засідання відповідача, повідомленого належним чином, суд вирішує справу на підставі наявних у ній даних чи доказів (постановляє заочне рішення).

З текстами судових рішень, винесених судом, можна ознайомитись звернувшись до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях - отримати у канцелярії Індустріального районного суду м. Дніпропетровська.

 

Суддя           Волошин Є.В.