flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Рижову Людмилу Анатоліївну

13 лютого 2018, 09:20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В провадженні Індустріального районного суду м. Дніпропетровська перебуває цивільна справа № 202/219/18 за позовом Публічного акціонерного товариства комерційний банк «Приватбанк» до Рижової Людмили Анатоліївни про стягнення заборгованості за кредитним договором.

Індустріальний районний суду м. Дніпропетровська викликає до суду в якості відповідача – Рижову Людмилу Анатоліївну на 14.03.2018 о 15:30 год.

Відповідно до ч. 11 ст. 128, ст. 129 ЦПК України, даний виклик відповідача відбувається через сайт Індустріального районного суду м. Дніпропетровська "Судова влада України" (http://ind.dp.court.gov.ua).

Судове засідання у даній справі відбуватиметься в приміщенні Індустріального районного суду м. Дніпропетровська, за адресою: пр. Слобожанський, 84, м. Дніпро.

У відповідності до ч. 4 ст. 223 ЦПК України, у разі повторної неявки в судове засідання відповідача, повідомленого належним чином, суд вирішує справу на підставі наявних у ній даних чи доказів (постановляє заочне рішення).

З текстами судових рішень, винесених судом, можна ознайомитись звернувшись до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях - отримати у канцелярії Індустріального районного суду м. Дніпропетровська.

 

Суддя     Зосименко С.Г.