flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Регламент

13 травня 2019, 10:55

 

ІНДУСТРІАЛЬНИЙ РАЙОННИЙ СУД

міста ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

«Затверджено»

Наказом Голови Індустріального районного

суду міста Дніпропетровська 

№ 1 від 02 січня 2018 року 

 

ВИТЯГ

з «РЕГЛАМЕНТУ ІНДУСТРІАЛЬНОГО РАЙОННОГО СУДУ

міста ДНІПРОПЕТРОВСЬКА»

 

     1. Порядок роботи із зверненням громадян

 

     При роботі із зверненнями громадян суд керується Конституцією України, Законом України «Про звернення громадян», Інструкцією з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, апеляційному суді Автономної республіки Крим, та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ.

 

     Прийом заяв, скарг, клопотань і звернень громадян веде старший секретар суду щоденно, протягом робочого дня, окрім перерви та вихідних.

 

     Особистий прийом громадян Головою Індустріального районного суду міста Дніпропетровська проводиться щопонеділка з 10.00 до 18.00, окрім перерви, і тільки з питань організаційного забезпечення діяльності суду.

 

     Особистий прийом громадян заступником голови Індустріального районного суду міста Дніпропетровська та/чи керівником апарату Індустріального районного суду міста Дніпропетровська проводиться щоденно з 10.00 до 18.00, окрім перерви, і тільки з питань організаційного забезпечення діяльності суду.